Edullista ja eleganttia.

Yksinkertaisia ja edullisia nettisivuja.

Me tarjoamme yksinkertaisia ja edullisia nettisivuratkaisuja erityisesti pienille yrityksille. Emme luo sivustoja tai graafisia ilmeitä tyhjästä, vaan hyödynnämme valmiita verkkosivupohjia. Näin voimme tarjota nettisivuja kilpailukykyiseen hintaan. Olemme myös itse pienyrittäjiä ja haluamme auttaa asiakkaitasi löytämään yrityksesi, jotta liiketoimintasi olisi kannattavampaa.

Kallista ja vaikeaa.

Kun nettisivut koodataan täysin nollasta, niiden kylkiäisenä tulee usein myös monimutkaisuus. Hallintapaneelit ovat niin vaikeasti käytettäviä, että sivustolle tehtävät pienimmätkin muutokset täytyy tilata sivuston toimittajalta. Usein nettisivut tehdään Wordpressin päälle, mikä koetaan hankalaksi lisäosien päivityksineen ja tietoturvaongelmineen. Suosimme tämän takia Webnoden verkkosivualustaa, minkä avulla kuka tahansa osaa päivittää meiltä tilattuja sivustoja ilman lisäkustannuksia.

Jäikö nettisivut kesken?

Teemme paljon nettisivuprojektien viimeistelyjä. Monesti nettisivujen tekeminen kuulostaa ajatuksena helpommalta, mutta todellisuudessa sivuston viimeistely jää ToDo-listan hännille ja oman vapaa-ajan arvostus menee nettisivujen näpräämisen edelle. Silloin kannattaa tilata sivuston viimeistely meiltä. Teemme sivuston loppuun puolestasi nopeasti ja tehokkaasti. Mitä nopeammin yrityksellesi saadaan ammattimainen sivusto julkaistua, sitä nopeammin saat siihen käyttämäsi summan takaisin uusien asiakkaiden muodossa.